Min profil

Home  /  Min profil

I dag er jeg i den heldige situation, at mit liv har formet sig således, at jeg kan leve af min sport, samtidig med at kunne kombinere en deltidsstilling i Odsherred Kommune, som miljøsagsbehandler. Baggrunden hertil er en kandidat uddannelse på RUC som cand.techn.soc og masser af timer i hestens tegn.
 
Det er den absolutte drømmesituation jeg har skabt mig, ingen tvivl om at jeg kan takke mine forældre, for netop at have bakket mig op hele vejen, men også sat krav til mig i form af uddannelse og grundighed og ansvar i mit arbejde. Begge job er meget fleksible hvilket også gør hverdagen noget lettere.
 
Rammen omkring min professionelle karrierer inden for dressurridning i dag på vores ejendom Lisedal, som danner de fysiske rammer, med 20x60 ridehus og ridebane, gode folde og masser af skov. På Lisedal er der plads til 21 heste og jeg har min egen lille stald til de 6 heste, der er i træning.
 
Hjemmefronten
I 2014 blev min forlovede Michael og jeg forældre til vores 1. fødte skønne lille søn William. I 2016 sage vi JA til hinanden i Skamstrup Kirke og senest i november 2017 fik vores vidunderlige lille Victoria. Der er fuld opbakning hjemmefra og de tager gerne med til stævner, når det kan lade sig gøre.
 
Dengang det hele startede
Det hele startede på Jonstrupgården også kaldet midtsjællands rideklub MSR, hvor jeg fik lov at starte til ridning i en alder af 5 år. Her var kravet fra mine forældre, at hvis jeg skulle gøre mig nogen forhåbning om nogensinde at få min egen pony, skulle jeg bestå de 5 ridemærkegrader. Det var bare med at komme i gang og i en alder af 9 år var de alle i hus og jeg måtte få min egen pony. Det blev ponyen Baron Wales tidligere redet af Benedicte Brebøl Thorsen, som jo i dag er en god kollega inden for dressurens verden.
 
Efter Baron Wales fik jeg ponyen Strauss, som kunne hjælpe mig op til P-klasserne og det blev da også til en 5. plads ved DM. Strauss blev desværre skadet og jeg måtte søge efter hest noget tidligere end planlagt. Hvilket resulterede i at jeg kom til at ride JR i mit sidste pony år på heste Desiree, som vi fandt sammen med min daværende træner Fie Skarsø hos Allan Skov.
Det blev til 3 gode JR år og 3 gode YR år med flere mesterskabstitler, som Danmarksmester og Nordisk Mester. Bedste internationale resultat var en individuel 8. plads ved EM i Rom.
 
Fie Skarsø hjalp os med at finde min første Grand Prix hest i Tyskland, gennem sine kontakter efter at være flyttet derned forinden. Det blev hesten Woticelli, som skulle hjælpe mig op ad midten første gang i Grand Prix. Med Woticelli blev jeg allerede klar i mit første senior år i 2005 til DM, hvor det blev til en flot 10.plads i finalen.
 
Undervejs havde jeg også fået min første unge hest nemlig trakehner vallaken Caminero ”R”, som jeg også formåede at uddanne næsten hele vejen. Efter mødet med Caminero ”R”s opdrætter familie Rysgård blev det til flere bekendtskaber af trakehner heste, som kom i ridning heriblandt trakehner hingsten Preussen-Wind fra Kaj Olesen. Derudover forsøgte vi os hjemme med at avle trakehner selv, men desværre ikke med det held vi havde håbet.
 
I dag er der ikke flere hjemmeavlede heste på gården, men har derimod 2 unge Gørklintgård hoppeplage Kiomi og Fire, en ung Atterupgaard Capone vallak og min snart Grand Prix uddannede Dunhill. Resten af hestene er heste i ridning.