Nyheder

Home  /  Nyheder

Travl weekend for familien Mørkenborg Riis

Fredag og lørdag stod den på landsstævne hos Solrød Rideklub, hvor Atterupgaards Delaila og jeg havde debut til landsstævne sammen i lille tur. Fredag det til en 1. upladceret i MA1 med 67,9%.

Lørdag var vi til start i PSG og havde en virkelig fin tur, som blev honoreret med 69,4% og blev placeret som nr. 4 i et stærkt felt.

 

Clinic ved Patrik Kittel ved Hillerød Horseshow 22. september 2018

Har fornøjelsen af at skulle være med lørdag aften ved Hillerød Horseshow, hvor jeg skal ride for Patrik Kittel og jeg glæder mig helt vildt.
Patrik har om nogen været med på den internationale sene i mange år og kender ham godt tilbage fra min tid med Schianto.

Atterupgaard til DM for hold 8.-9. september 2018

I weekenden havde vi fra Atterupgaard taget initiativ til at stille et hold udelukkende med heste avlet på Atterupgaard.

På holdet var Annitta Duus & Att. Kingston i PSG, Mette Ubbesen & Att. Drachmann i MB2, Sophie Blume og Att. Laurits i MB1 og jeg selv om Att. Wilma i LA5.

Vi havde den mest hyggelige weekend og kommer stærkt igen til næste år.   

Stævne Frederiksværk med DSA kvalifikationer

 

Dejlig travl weekend i Frederiksværk med skønne heste til start.

Lørdag

Atterupgaards Mandalay vinder af LA5 med 71,2%, som debut og opvarmning på næste weekends DM for hold, hvor Atterupgaard stiller hold udelukkende med Atterupgaard heste.  

MA1

Atterupgaards Delaila havde debut og lidt svær runde med lidt for mange gear og for mange fejl, men 64%

DSA 4 års

Atterupgaards Belafonte var flyvende og blev nr 2 med 83,6

Minimax mangler styrke og balance, men leverede en super tur og blev nr 11 med 76,4

Søndag

DSA for 5 års

Preussenstern opnåede sin endelige kåring i Trakehner forbundet ved at gå 7,5 samlet, så det var en glad og stolt ejer og avler Kaj Olesen.

DSA for 6 års

Atterupgaards Mandalay leverede en sikker og smuk tur, men havde desværre noget spændt skridt, så samlet nr 6 med 74,6

PSG

Sidst på dagen var Atterupgaards Delaila og Dunhill til start. Begge var flyvende og Dunhill blev nr 2 og Delaila nr 3 med over 69%

 

Føller på Lisedal igen

Så er det endelig blevet tid til at vores to smukke hoppeføl fra Gørklintgård kommer hjem på gården. Glæder mig helt vildt.

Søndergaards MJ. Jacko super star med debutstævne i Hillerød

I weekenden 12. og 13. december var vi på tur med MJ og han leverede varen, trods de store flotte omgivelser i Hillerød Sportsrideklub. Det blev til en sejr i LA1 med 75% lørdag og en sejr i søndagens LA2 med 76%. Mere kan vi vist ikke ønske os, tak til hele team Søndergaard for levering af hest begge dage og tak til Maria Falkner og Kristine de Lichtenberg for hjælp med skønne William.

 

 

Dunhill Jysk Mester 2015 i Middelsvær – Søndervangs Arrogant bronze i Jysk Mesterskab 2015 i Svær

Fredag den 27. november tog Lotte, Arrogant, Dunhill og jeg turen til Aalborg for at ride om titlerne om at blive Jysk Mester på forskellige niveauer.

Fredag aften var Arrogant til start første gang i MA2, hvor vi havde en fin tur til 69% og desværre lige uden for præmierne.
Lørdag vandt Dunhill MB2 i fin stil med 73%, men en rigtig god tur og mange højdepunkter. Arrogant fuldt efter i PGS, hvor jeg desværre havde fået lagt lidt for meget pres på og fik en noget spændt tur i galop.

startede vi med M-finalen og Dunhill var desværre lidt uopmærksom på sin rytter, men har stadig utrolig meget kvalitet og formåede også at vinde MB3 og blive samlet Jysk Mester.

Arrogant og jeg skulle debutere i Inter I og havde lært godt af lørdagens lidt for spændte tur, så det blev en flot tur, men med et par dyre fejl fra rytterens side, samlet en flot 3. plads i S-finalen.

Herefter sørgede stormen Gorm for at vi lige fik en ekstra overnatning i Aalborg og kom sikkert hjem mandag.

Dunhill kom så og sejrede på Blue Hors

Torsdag den 12. november 2015 drog Dunhill, groom Louise og jeg på langtur til Blue Hors for at være til start torsdag aften i MB2, med et spinkelt håb om også at komme til start i fredagens MB3, hvor vi desværre var på venteliste.

Blue Hors Festival stævnet er nok Danmarks bedste indendørs landsstævne og derfor meget populært. Staldene er i top, opvarmningen er super og ikke mindst ”main arena” er bare i orden. Derudover dejligt lunt i begge haller, god for plejning og generelt positive og hjælpsomme folk.

Dunhill har ikke været til start siden landsstævnet i Frederiksværk i maj måned pga. operation af vorte på hans hals, som desværre har været længe om at hele, men nu endelig med på konkurrencebanerne igen.

Det blev en super tur vi havde, trods et par enkelte misforståelser, der blev honoreret med 73,5% og en flot 1. plads.