Teamet

Home  /  Teamet

Teamet som danne rammen om den succes jeg formår at opnå med alle mine heste, er helt unikt. Der er rigtig mange der spiller en stor rolle for mig og mine præstationer og ingen tvivl om at ingen kan undværes.
 
Teamet bag mig lyder først om fremmest på min groom Tanja, som i dagligdagen har styr på alle heste. Tanja er 100% groom og sørger for mine heste fra opsadling, ordne og vask af udstyr, alt i tilskud, smed koordinering og hvad ellers der skal være styr på. Derudover har jeg i lejligheden på Lisedal Gitte Marie boende, så står for morgen og aften fodring.  
 
Martin Hjort er dyrlæge på Højgård Hestehospital og køre på Sjælland om onsdagen, så er der noget kommer Martin gerne forbi. Er det mere akut tager jeg turen til Odense, hvor også Martin holder til.
 
Lisa Peschcke Kørdt er min højre hånd, hvad angår mine heste og deres velbefindende. Lisa kender dem på en helt anden måde end jeg, men alligevel taler vi samme sprog og forstår lige præcis den følelse, som jeg som rytter har på de forskellige heste. Lisa kommer i hvert fald en gang om måneden og i perioder oftere. Det er fantastisk at kunne have sådan en sparringspartner, som fysiologisk lige er et skridt foran hele tiden og holder os alle på sporet. Udover at kunne hjælpe rent fysiologiske, så anvender vi Lisas kunnen inden for kinizologi, hvilket gør os skarpe på hvad hvilke heste har brug for af tilskud, så som E-vitamin, magnesium, kobber, jern, B-vitamin eller andet. Nogen gange bliver det alternativt med brændenælde- eller salvie te i machen, men kan kun sige at det virker!!
 
Malene Folmer kigger forbi en gang om ugen på Lisedal, hvor jeg gerne rider 2 heste til undervisning, derudover kommer Malene også på Atterupgaard 2 gange om måneden. Er virkelig begejstret for Malenes hjælp og hun kan i den grad få hestene og jeg til at danse.
Har tidligere redet ved bl.a. Fie Skarsø, Morten Thomsen, Rune Willum, Jørgen Hvenegaard og Andreas Helgstrand og alle givet mig så meget med i rygsækken og til hver én, kan jeg finde ting frem, som lige præcis de har lært mig.
 
Jakob Algot har skoet for mig i rigtig mange år. Er der ting, som skal justeres taler Jakob godt med dyrlægerne og der findes løsninger.